KVKK AYDINLATMA METNİ

Kişisel Verilerin Korunması Aydınlatma Metni
İşbu bilgilendirme “Veri Sorumlusu” sıfatıyla; Vedepo Sanal Mağazacılık Ltd. Şti.tarafından toplanan, saklanan ve işlenen kişisel verilerinize ilişkin olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun “Veri Sorumlusunun Aydınlatma Yükümlülüğü” başlıklı 10. maddesi uyarınca hazırlanmıştır. Şirketimizin her türlü faaliyetini hukuka uygunluk, dürüstlük ve şeffaflık ilkelerine uygun olarak yürütme anlayışı kapsamında www.coca-coladukkani.com web sitesini ziyaret ederken ve/veya kullanıcı girişi yaparken paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin Kanunun çizdiği çerçevede işlenecek olduğunu belirtmek isteriz. Kişisel verilerinizi, size hizmet sunabilmek amacı ve bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması ve gerekli olması sebebi ile işliyor, aksi kanunda öngörülmedikçe de bu verilerin işlenmesini gerektiren hukuki sebepler devam ettiği müddetçe işleyip saklıyoruz.
Veri sorumlusu sıfatıyla sizlerden hizmetlerin sunulabilmesi amacı ile veya yasal zorunluluk olarak alınması gereken bilgilerin yanı sıra, bizimle web sitemiz, çağrı merkezlerimiz yahut kampanyalarımız gibi mecralar aracılığı ile yazılı ve sair yollarla paylaştığınız kişisel verilerinizi; Şirketimizin satış ve planlama faaliyetlerinin yürütülmesi, müşteri talep, memnuniyet ve şikâyet süreçlerinin yönetimi, ürünlerimizin sizlere önerilerek kullanımınıza sunulabilmesi ve sunduğumuz hizmetlerin doğasından kaynaklanan gereklilikler ile yükümlülüklerin yerine getirilmesi amacıyla, yasal düzenlemeler çerçevesinde işliyoruz.
Şirketimiz yukarıda açıklanan amaçlarla ve hizmetin gereği gibi ifasını temin amacı ile kişisel verilerinizi; 
• Sipariş alımını temin etmek ve tüketici ihtiyaçlarının karşılanabilmesi amacı ile çağrı merkezi şirketi ile,
• İlgili hizmetin teminini tesis etmek amacı ile hizmet sunacak iş ortaklarıyla,
• Gerekli hallerde (i) idari taleplere, mahkeme kararına ya da kanuna uymak; (ii) 3. kişilerin iddia/taleplerine karşı kendimizi savunmak ve (iii) Dolandırıcılıkla mücadeleye ya da soruşturmaya destek olmak amacıyla
paylaşmakta ve bunlara aktarmaktadır.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11.maddesi uyarınca bize başvurarak; 
1. kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, 
2. kişisel verileriniz işlenmişse bunun hakkında bilgi talep etme, 
3. kişisel verilerinizin işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
4. kişisel verilerinizin yurt içinde veya yurt dışında aktarıldığı 3. kişileri bilme,
5. kişisel verileriniz eksik veya yanlış işlenmişse, bunların düzeltilmesini isteme, Kanunun 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde silinmesini veya yok edilmesini isteme,
6. kişisel verilerinizin aktarıldığı 3. kişilere yukarıda sayılan (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme,
7. kişisel verilerinizin münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
8. kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme hakkına sahipsiniz. 
6698 Sayılı Kanun kapsamında bizimle iletişime geçmek, geri bildirimde bulunmak ya da sorularınızı yöneltmek isterseniz, kimliğinizi tevsik edici belgeler ve talebinizi içeren dilekçeniz ile Şeyhli Mahallesi Ankara Caddesi No: 342 Pendik / İstanbul adresine bizzat elden iletebilir, yazılı olarak ulaştırabilir veya cocacoladukkani@gmail.com adresine güvenli elektronik imzalı olarak iletebilirsiniz.
Bu kapsamda konuyla ilgili yapılacak olan yazılı başvurular tarafımızdan yapılacak olan kimlik doğrulamasını takiben kabul edilecek olup size yasal süreler içerisinde geri dönüşte bulunulacaktır.